HELP

Inleiding

Deze website (Pro99.nl) presenteert historische dampartij analyses. Daarmee worden mooie partijfragmenten, van prominente spelers uit die periode onder de aandacht gebracht.
Pro99.nl is - vanuit hobby - ontwikkeld door Karel van Straaten (voormalig speler van Damclub SNA) en maakt gebruik van een aantal geweldige programma's:
[1] Toernooibase Dammen, voor de dampartij notaties;
[2] Oerterp applet, voor het maken van partij applets;
[3] Kingsrow, voor het analyseren van dampartijen.

Partijfragmenten zoeken

ZoekveldOmschrijving
ToernooiMet dit veld kunt u het gewenste toernooi selecteren. Wanneer u ook een speler selecteert, worden alleen de toernooien getoond van deze speler. Kies een * voor alle toernooien
Speler Met dit veld kunt u de gewente speler selecteren. Wanneer u ook een toernooi selecteert worden alleen de spelers getoond die aan dit toernooi hebben meegedaan. Kies een * voor alle spelers.
Tegen Met dit veld kunt u de tegenstander van de gekozen speler seleceteren. Kies een * voor alle tegenstanders.
Slagzet Selecteer op een slagzet met een minimale combinatie diepte. Kiest u voor "Maakt niet uit" dan is dit criteria niet van toepassing.
Uitslag
/Desktop only/
Selecteer op een uitslag. Wanneer u ook een speler selecteert, worden van deze speler alleen de fragmenten getoond met de gekozen uitslag. Kies een * voor alle uitslagen.
Jaartal t/m
/Desktop only/
Selecteer op een jaartal. Alleen de fragmenten die gespeeld zijn op of voor het geseleceerde jaartal worden getoond. Wanneer u ook een toernooi en/of speler selecteert worden alleen de corresponderende jaartallen getoond. Met een * is dit criteria niet van toepassing.
Eindspelen
/Desktop only/
Selecteer of u al dan niet eindspelen wilt selecteren. Een eindspel bevat in totaal minder dan 12 schijven en/of er staat tenminste 1 dam op het bord. is Met een * is dit criteria niet van toepassing.
Wis criteria Met deze knop worden uw zoekcriteria gewist.
Zoek/volgende Met deze knop worden dampartij fragmenten getoond op basis van uw zoekcriteria. Op iedere pagina worden maximaal 10 fragmenten getoond. Druk nogmaals op deze knop om de volgende 10 fragmenten te tonen.
RapporteerBoven ieder partijfragment vindt u een "Rapporteer" link. Daarmee kunt u eventuele opmerkingen via email doorgeven.
Ga naar toernooibaseBoven ieder partijfragment vindt u een "Toernooibase" link. Hiermee wordt de Toernooibase partijlink naar het Clipboard gekopieerd, zodat u de gehele partij erbij kunt pakken.
TaalDoor linksboven op het gewenste vlag icoontje te klikken kunt u de Nederlandse of Engelse taal kiezen.

Vragen & Contact

Uw feedback wordt op prijs gesteld!